Om os

 

Efter mere end 12 år i en international HR-rolle i Hamburg og de sidste år i København opfyldte jeg min drøm om at etablerede min egen vinvirksomhed. Vin har altid været min passion. Jeg har deltaget på mange vinseminarer for at opleve vin fra hele verden, og der fandt jeg også ud af, hvor dejligt det er at kombinere vin med chokolade. Undervejs udviklede jeg entusiasmen for aromaen i økologiske vine og har nu sat mig målet at give dig vin fra økologisk certificeret dyrkning og vinfremstilling som er af en høj kvalitet og samtidig bidrage til bevarelse og beskyttelse af vores natur. Og ved siden af dette er det en god fornemmelse at drikke vin, der ikke er blevet behandlet med giftige kemikalier og hvor der samtidigt ikke er gået på kompromis med den gode smagsoplevelse.

VINJA importerer udelukkende tyske økologiske vine fra små vinproducenter, der er lidenskabelige med både økologi og kvalitet. Jeg gør en stor indsats for at finde de rette vingårde, og den direkte kontakt med vinproducenterne er meget vigtig for mig. Det er interessant at vide at 7,6% af vinavlen i Tyskland er økologisk vinavl.

Økologisk landbrug betyder langt mere manuel arbejde sammenlignet med konventionelt landbrug og reduceret høsten ergo højere arbejdsydelse med lavere udbytte. Jeg har derfor langt stor energi i at finde de vine hvor der er en god balance mellem kvalitet og pris. 

Her på hjemmesiden finder i pt dejlige vine fra to vinproducenter. Og løbende vil der komme flere interessante vine til.

Jeg inviterer dig nu til verden af økologiske vine af høj kvalitet - jeg håber du vil nyde det!

Alexandra